Werken bij NN

NN Group is een financiële dienstverlener, actief in 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. Bij NN is het ons doel om mensen te helpen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. We zetten onze middelen, kennis en relaties in voor het welzijn van onze klanten, het versterken van de maatschappij, het beschermen van het milieu, en het bijdragen aan een stabiele, inclusieve en duurzame economie.  

Onze historie


Onze merken

Met bijna 15.000 medewerkers bieden we producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankieren. NN Group kent verschillende merken waaronder: Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA.

You matter

De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde. Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en natuurlijk werk. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Maar jij bent meer dan alleen collega en dat snappen we bij NN heel goed. Vaardigheden en competenties ontwikkel je niet alleen op werk. Je hebt verschillende rollen in het leven en overal neem je wat van mee. Dat maakt ons allemaal anders.

Bij NN geloven we dat verschillen ons samen beter maken en dat jij, op basis van jouw unieke talenten en perspectieven, bijdraagt aan wat echt belangrijk is. We delen de wil, en het plezier, om samen iets voor elkaar te krijgen. We willen een verschil maken door samen een cultuur te creëren waarin ruimte is voor openheid, en waar jij je aangemoedigd voelt nieuwe kennis op te doen, en wendbaar en veerkrachtig kunt zijn. 

We zijn allemaal verschillend. Deze diversiteit maakt ons sterker. We leren van elkaar en blijven ons ontwikkelen. Dit is waar we voor staan, wat ons verbindt en motiveert, en wat iedereen van ons mag verwachten. Niet voor niets is 'You matter' de belofte die we doen. Jij doet ertoe, in alle rollen die je vervult want wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij NN?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK Den Haag
Nederland

Contact en website

Werken-bij-site

Vacatures bij NN

Bekijk hieronder de vacatures die bij NN worden aangeboden

NN
3.973 - 5.676
Medior
Rotterdam
NN
5.597 - 7.996
Medior
Zwolle
NN
3.973 - 5.676
Medior
Rotterdam
NN
3.973 - 5.676
Medior
The Hague
NN
3.415 - 4.879
Medior
The Hague
NN
5.597 - 7.996
Medior
The Hague
NN
4.414 - 6.694
Medior
The Hague
NN
3.973 - 5.676
Medior
The Hague
NN
Marktconform
Senior
The Hague
Top vacature
NN
3.415 - 4.879
Medior
The Hague