logo actuarisnl.nl

Reservering Actuaris - Achmea


Apeldoorn -
Onze processen gaan veranderen en worden omgebouwd naar IFRS17. Als Actuaris Schade & Inkomen lever je een bijdrage aan verdere professionalisering van de reserveringsonderzoeken en kapitaalmodellen.


Heb jij ervaring met processen inrichten en sterke stakeholdermanagement vaardigheden? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Onze processen gaan veranderen en worden omgebouwd naar IFRS17. Als Actuaris Schade & Inkomen lever je een bijdrage aan verdere professionalisering van de reserveringsonderzoeken en kapitaalmodellen. Maar je houdt je niet alleen met modellen bezig, je levert ook een actieve bijdrage aan het herinrichten van onze processen. Je schakelt met de verschillende teams o.a. de business maar ook IT. 

Uiteraard heb je ook de dagelijkse werkzaamheden waar je je mee bezighoudt:

  • Je maakt periodieke actuariële rapportages over schadeverzekeringen, zoals toereikendheidstoets, Solvency II berekeningen en de kalibratie van de interne modellen voor reserverisico en premierisico
  • Je voert de Best Estimate en Cashflow berekeningen uit
  • Jehaalt de informatie op en vertaalt dit naar aannames en expert judgements in actuariële modellen
  • Je weet vanuit een helicopterview met oog voor onderlinge afhankelijkheden en samenhang uitkomsten te duiden
  • Je vertaalt uitkomsten naar business informatie en adviezen
  • Tenslotte ontwikkel, bouw en test je het Letsel Dashboard.

Profiel

We versterken ons team graag met een leergierige en nieuwsgierige professional. Je herkent jezelf in het door ons geschetste functieprofiel.

  • Je hebt een afgeronde wo opleiding met een sterke kwantitatieve component, bijvoorbeeld Actuariële wetenschappen, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een actuariële functie bij een schade- of inkomensverzekeraar
  • Ervaring met het herinrichten van processen is een sterke pré

Je wacht niet af tot het werk op jou afkomt, maar ziet wat er moet gebeuren en onderneemt actie. Je stapt gemakkelijk op anderen af en toont jezelf een sparringpartner op niveau. Je neemt je collega’s en de business (ongeacht de discipline) op een constructieve wijze mee in de samenwerking en de processen. Je bent in staat op basis van je bevindingen heldere adviezen te geven aan directie en senior management en hebt de overtuigingskracht om je advies impact te laten hebben.

Locatie:
Apeldoorn
Meer informatie:
contactpersoon
LinkedinTwitter
 
Contact:
Anno Bousema
Partner / Consultant
t. +31 (0) 20 219 15 65
m. +31 (0) 6 533 097 52
E-mail
Direct solliciteren:

Achmea werkt voor het vervullen van deze vacature nauw samen met Financial Assets Actuarial Executive Search.

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Reservering Actuaris bij Achmea in Apeldoorn inclusief CV via info@financialassets.nl .

 
 
Vacature geplaatst op 29-10-2021 09:40:31