logo actuarisnl.nl

Model Validator 1e lijn Leven/Pensioenen/Uitvaart - a.s.r.


Utrecht -
Als specialist werk je aan de prevalidatie van intern ontwikkelde modellen binnen de aandachtsgebieden Leven, Pensioenen en Uitvaart.


Als specialist werk je aan de prevalidatie van intern ontwikkelde modellen binnen de aandachtsgebieden Leven, Pensioenen en Uitvaart. In deze functie vervul je een essentiële rol tussen de eerste lijn en de tweede lijn. Je bent analytisch, positief kritisch ingesteld, je schakelt makkelijk met collega’s, je gaat voor kwaliteit en bent communicatief sterk. Herken je jezelf hierin, solliciteer dan op deze functie!

Dit ga je doen als Actuarieel specialist Prevalidatie Modellen

  • opstellen van het prevalidatie rapport en afstemmen met Group Risk Management
  • communiceren van de bevindingen en aanbevelingen aan de collega’s van Actuariële verslaglegging en Modelontwikkeling
  • recenseren van modellen op methodologische, functionele en technische kwaliteit
  • beoordelen of modellen voldoen aan de beleidskaders en het validatieregime.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij (hebt)

  • hebt een afgeronde WO opleiding bij voorkeur in een kwantitatieve discipline, zoals actuariële wetenschappen, econometrie, (financiële) wiskunde of natuurkunde
  • hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een kwantitatieve en/of kwalitatieve rol in de financiële sector, ervaring in modelvalidatie heeft de voorkeur
  • hebt verstand van modellering, risicomanagement en het gebruik van modellen
  • hebt kennis van wettelijke vereisten, zoals Solvency II en IFRS17, met betrekking tot modelrisicobeheer en (risico) modellering
  • hebt affiniteit met programmeertalen en/of tools zoals Python, R en Visual Basic
  • bent in staat om complexe onderwerpen, denkwijzen en standpunten helder te verwoorden en werkt graag in een dynamische en veranderende organisatie.

Hier ga je werken als Actuarieel specialist Prevalidatie Modellen in Utrecht

Je komt te werken in het team SSC Actuarial Reporting Life waar je nauw samenwerkt met directe collega’s binnen Finance, Risk & Performance Management (FRPM). Binnen FRPM heerst een enthousiaste en informele sfeer. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan organiseren wij van tijd tot tijd leuke sociale activiteiten.

Werken bij a.s.r.
Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt.
De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als ‘insiderfunctie’. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap. Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.

Functieschaal

Dit is een functie in schaal 11/12.

Locatie:
Utrecht
Meer informatie:
contactpersoon
LinkedinTwitter
 
Contact:
Anno Bousema
Partner / Consultant
t. +31 (0) 20 219 15 65
m. +31 (0) 6 533 097 52
E-mail
Direct solliciteren:

a.s.r. werkt voor het vervullen van deze vacature nauw samen met Financial Assets Actuarial Executive Search.

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Model Validator 1e lijn Leven/Pensioenen/Uitvaart bij a.s.r. in Utrecht inclusief CV via info@financialassets.nl .

 
 
Vacature geplaatst op 17-11-2021 17:17:48