logo actuarisnl.nl

Schade actuaris - AethiQs


Rotterdam -
Wil jij financiële instellingen adviseren over actuariële en financial risk management vraagstukken? Heb jij een actuariële achtergrond en ervaring in het schade domein, met (financiële) risicomanagement ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Schade actuaris met risicomanagement affiniteit

Sectie: Consultancy
Werkervaring: Medior

Hallo! Wij zijn AethiQs! Het strategisch adviesbureau voor maatschappelijk relevante organisaties, zowel binnen als buiten de financiële sector. Wil jij werken in een omgeving waarbij liefde voor het vak, werken in teamverband en voor mooie merken de standaard is.

Wil jij financiële instellingen adviseren over actuariële en financial risk management vraagstukken? Heb jij een actuariële achtergrond en ervaring in het schade domein, met (financiële) risicomanagement ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij mogen ons verheugen met een groot aantal nieuwe klanten en opdrachten die perfect passen bij een schade actuaris met kennis en/of ervaring van risicomanagement! Wij zoeken daarom adviseurs die hier ook echt aan willen bijdragen en zich verder willen ontwikkelen. Wij helpen jou in jouw groei, door cross sectoraal te werken. Wij gaan er wel vanuit dat jij je eigen voorzitter bent. Wij helpen jou en jij bepaalt het tempo. Je bepaalt wat je werk/privé balans is en hoe jij wenst te groeien. Wij staan naast je.

Wij zoeken concreet talenten met het volgende profiel

  • Een kwantitatieve opleiding zoals econometrie en/of actuariaat.
  • Kennis en ervaring (3 tot 5 jaar) binnen de financiële sector, waaronder de verzekeringssector en eventueel de pensioensector.
  • Kennis en ervaring met actuariële vraagstukken, berekeningen en risicomodellen.
  • Advisering over actuarieel en financieel risicomanagement.
  • Advisering over risicoanalyses, voorzieningen, solvabiliteitsberekeningen en premieberekeningen.
  • Kennis en ervaring met Microsoft Excel.
  • Kennis en/of de motivatie om deze op te doen in nieuwe software zoals Microsoft PowerBI en programmeertalen zoals Python en/of R.

Herken jij je in dit profiel én heb jij de AQ, EQ, IQ en SQ? Wil jij je eigen voorzitter zijn? Kom dan ons team van ruim 40 adviseurs versterken.

Neem dan vandaag nog contact op met Sharmili Gangadin, Director Cultuur &. Ethiek op +31624960469 of via Hallo@AethiQs.nl.

Meer weten: www.WeesJeEigenVoorzitter.nl.

Locatie:
Rotterdam
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schade actuaris bij AethiQs in Rotterdam inclusief CV via Hallo@AethiQs.nl.

 
 
Vacature geplaatst op 11-11-2021 21:24:00