logo actuarisnl.nl

Principal Risk Consultant Modelling - Triple A - Risk Finance


Amsterdam -
Als Principal Risk Consultant binnen de Business Line Life Insurance – Modelling zorg je als Lead Consultant samen met je directe collega voor de verdere groei van de Business Line. Jouw actuariële kennis en visie gebruik je voor innovatieve oplossingen en verbeteringen vanuit de IT voor de actuariële sector.


Triple A – Risk Finance is een toonaangevend advies bureau binnen de actuariële sector. Wij bedienen onze klanten van a tot z op het gebied van risico management. De afgelopen jaren is er een duidelijke trend te zien waarbij IT oplossingen steeds belangrijker worden in combinatie met inhoudelijke sector kennis. Het Modelling team van Triple A richt zich op deze markt.

Je functie

Als Principal Risk Consultant binnen de Business Line Life Insurance – Modelling zorg je als Lead Consultant samen met je directe collega voor de verdere groei van de Business Line. Daarnaast werk je inhoudelijk mee aan opdrachten gericht op het snijvlak van de IT en het actuariaat. Dit houdt in dat je jouw actuariële kennis en visie gebruikt voor innovatieve oplossingen en verbeteringen vanuit de IT voor de actuariële sector. Tevens ben je in staat projecten te leiden, junior consultants aan te sturen en op te leiden en heb je affiniteit met het uitbouwen van het klantenportfolio.

Je profiel

We zoeken een ervaren Principal Consultant met een afgeronde opleiding in de richting van Econometrie, Actuariaat, Wiskunde of Informatica. Je hebt (in het verleden) ervaring opgedaan met programmeren en modelleren, je bent analytisch sterk, communicatief zeer vaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend.

•      Je hebt meer dan 10 jaar werkervaring bij een verzekeraar of een adviesbureau, onder meer op het gebied van Risk Modelling en project management;

•      Je hebt een sterke visie op het gebied van Risk Modelling en de combinatie van Risk en IT;

•      Je hebt interesse in het omzetten van actuariële en kwantitatieve vraagstukken in modellen en het verbeteren van rekenprocessen;

•      Je bent ondernemend, ambitieus, leergierig en een teamspeler;

•      Door je sterke communicatieve vaardigheden inclusief een goede beheersing van de Engelse taal ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten;

•      Je hebt een netwerk in de verzekeringsindustrie en vindt het leuk om bestaande klantrelaties uit te bouwen;

•      Je hebt ervaring met People Management of de ambitie om dit te ontwikkelen.

Aanbod

Triple A biedt je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen de dynamische kennisorganisatie centraal.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
LinkedinTwitter
 
Contact:
Anno Bousema
Partner / Consultant
t. +31 (0) 35 539 5310
m. +31 (0)6 533 097 52
E-mail
contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Arne Moll
Director
t. +31 (0) 20 219 15 65
m. +31 (0) 6 555 010 90
E-mail

 

Direct solliciteren:

Triple A - Risk Finance werkt voor het vervullen van deze vacature nauw samen met Financial Assets Actuarial Executive Search.

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Principal Risk Consultant Modelling bij Triple A - Risk Finance in Amsterdam inclusief CV via info@financialassets.nl

 
 
Vacature geplaatst op 14-11-2021 21:23:35