logo actuarisnl.nl

Bovemij

Takenhofplein 2
6538 SZ
NIJMEGEN

0900-2683645
www.bovemij.nl


Actief in

Verzekeringen voor de totale mobiliteitsbranche, mn. voor BOVAG-leden, -medewerkers en -klanten.

Medewerkers
ca. 200 medewerkers
Structuur

Bovemij is 100% dochter van BOVAG.

Profiel

Bovemij wil voor de totale mobiliteitsbranche een toegewijde partner zijn voor alle verzekeringen. Bovemij is er met name voor BOVAG-leden, hun medewerkers en hun klanten. Zij richten  zich niet alleen op verzekeren, maar ook op het bieden van een duidelijke toegevoegde waarde aan de verzekerden bij het voorkomen en beheersen van hun risico's in de breedste zin van het woord.

In 1963 richtte BOVAG een eigen verzekeringsmaatschappij op om aansprakelijkheid van bij BOVAG aangesloten ondernemers voor schade en diefstal aan vervoersmiddelen van hun klanten te verzekeren, de BOvag VErzekeringsMaatschappIJ (Bovemij).

Bovemij groeide uit tot leidende verzekeraar voor alle risico's van de BOVAG-ondernemer.
In de kern is Bovemij al die tijd dezelfde gebleven. Nog steeds kenmerken de inmiddels 200 medewerkers zich door betrokkenheid, kennis van zaken en een gedrevenheid om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Deze samenwerking resulteert in een langdurige en persoonlijke relatie met klanten, waarin het bieden van toegevoegde waarde centraal staat. Een relatie gebaseerd op vertrouwen, waarin we er voor elkaar zijn in de goede en slechte tijden.

Loopbaanmogelijkheden 

Bovemij groeit minstens zo snel als de mobiliteit in ons land. Binnen onze dynamische organisatie hebben we daarom altijd goede collega's nodig: mbo-ers, hbo-ers, administratieve en verzekeringsspecialisten. Mensen die willen werken voor mensen. Voor hun mobiliteit, hun zekerheid en hun veiligheid. Want juist dát maakt werken bij Bovemij zo boeiend en uitdagend.

We garanderen je een afwisselende, verantwoordelijke baan binnen een dynamisch bedrijf waarin initiatief, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden - waaronder een substantiële bijdrage in je pensioenpremie en een 13e maand - liggen voor je klaar.