Werken bij flexiQ

De pensioenmarkt verandert continu. Wet- en regelgeving, politieke, economische en maatschappelijke invloeden veroorzaken veel turbulentie. flexIQ biedt de ultieme specialisten en oplossingen om orde te scheppen in de chaos.

Onze ambitie is om onze klanten slagvaardiger te maken, kostenverlaging te realiseren en hun dienstverlening blijvend te verbeteren.

ons DNA

Lange termijngericht, transparant, de lat hoog leggen in alles wat wij doen, continue aandacht voor samenwerking, groei en verbetering.

De pensioenmarkt verandert continu. Wet- en regelgeving (bijvoorbeeld het pensioenakkoord), politieke, economische en maatschappelijke invloeden veroorzaken veel turbulentie. Onze ambitie is een oplossing te bieden voor alle pensioenproblemen binnen uw administratie systemen.

onze drive en passie

Innoveren en daarmee lagere kosten mogelijk maken en de dienstverlening naar deelnemers en klanten blijvend verbeteren.

Wij willen het verschil maken in de pensioenmarkt. Relevante vernieuwingen in consultancy, BPO beheer en IT oplossingen in de markt zetten.

werken bij flexiq

"Een enthousiaste groep mensen, een hechte club, echte vakmensen, doorgroeimogelijkheden, aandacht voor kennis en trainingen, en een top werkgever." Dit zijn zomaar wat typeringen over ons bedrijf. Voel jij je aangesproken? Wij komen graag met jou in gesprek.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij flexiQ?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Varrolaan 60
3584 BW Utrecht
Nederland

Contact en website

+31 85 066 8810

Werken-bij-site