Financial Assets Actuarial Executive Search

Anno Bousema, partner van Financial Assets Actuarial Executive Search, is volledig gespecialiseerd in de bemiddeling van actuariële functies op senior-, directie-, en partnerniveau, in de volgende werkvelden:

  • Enterprise Riskmanagement
  • Finance & Investment
  • Capital Management
  • General Insurance
  • Health
  • Life Insurance
  • Non Life
  • Pensions
  • Employee Benefits

Financial Assets Actuarial Executive Search kent de actuariële professionals persoonlijk en kent de markt van binnenuit. Met dit uitstekende netwerk zijn wij in staat om voor elke opdracht de professional te vinden met de relevante en passende kennis, ervaring en persoonlijke competenties.

Financial Assets Actuarial Executive Search start een opdracht met een oriënterend gesprek met de opdrachtgever over de specifieke functie. Daarbij onderzoeken en inventariseren we alle relevante aspecten van het functieprofiel. We kijken naar vakspecifieke eisen, verantwoordelijkheden, competenties, uitdagingen en de cultuur samenstelling van de organisatie en afdeling. In het functieprofiel dat vervolgens ontwikkeld wordt zijn alle relevante vaardigheden, kennisaspecten, capaciteiten en persoonlijke eigenschappen vastgelegd.

Op basis van het functieprofiel starten we een doelgerichte search in relevante bedrijven en sectoren. Om de beste gekwalificeerde kandidaten te vinden, gebruiken we de zeer uitgebreide database en benutten we ons grote persoonlijke netwerk. Potentiële kandidaten worden op discrete wijze benaderd.

We initiëren eerste gesprekken met geschikte en mogelijk geïnteresseerde kandidaten. Bij positieve bevindingen stellen we potentiële kandidaten voor aan de opdrachtgever. Als er voldoende aanknopingspunten zijn worden afspraken georganiseerd tussen kandidaten en opdrachtgever.

Wij zijn tijdens het gehele searchtraject eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Na het selectieproces staat Financial Assets beide partijen terzijde bij het aangaan van het arbeidscontract en bij het overeenkomen van de arbeidsvoorwaarden. Ook na de indiensttreding houden we contact met beide partijen.

Doelgroep
Financial Assets bemiddelt actuariële functies op senior-, directie-, en partnerniveau. Wij richten ons daarbij op alle ervaren actuariële en risk professionals met -afhankelijk van de specifieke werkervaring en vooropleiding- minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring, waarbij we geen maximum hanteren.

Opdrachtgevers
Financial Assets werkt voor een groot aantal nationale en internationale Verzekeraars, Pensioenfondsen, Consultancy firms, Private Banks, Investment Banks, Corporates, Asset Managers/Vermogensbeheerders, Securities Services Firms, Institutional Brokers en Private Equity Firms.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Financial Assets Actuarial Executive Search?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Parnassusweg 821
1082 LZ Amsterdam
Nederland

Contact en website

info@financialassets.nl

+31 20 219 1565

Vacatures bij Financial Assets Actuarial Executive Search

Bekijk hieronder de vacatures die bij Financial Assets Actuarial Executive Search worden aangeboden

Actuaris Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds
Financial Assets Actuarial Executive Search
De senior positie van actuaris binnen het bureau van het APF is een brede en verantwoordelijke functie met een grote variëteit aan werkzaamheden en een grote mate van zelfstandigheid.
Zeist
05-04-2024
Senior Actuaris bij Centramed
Top vacature
Centramed
Als Senior Actuaris bij Centramed speel je een cruciale rol bij de ontwikkeling, evaluatie en implementatie van verzekeringsproducten en tariefstructuren. 
Zoetermeer
25-03-2024
Pricing Analist Schade Particulieren bij Achmea
Achmea
In ons scrumteam werk je aan het ontwikkelen van een dynamische prijsstelling op basis van inzichten in prijselasticiteit, klantgedrag, concurrentie en klantwaarde én ontwikkel je modellen hiervoor. Deze analyses deel...
Apeldoorn
14-03-2024
Actuarieel Analist bij Pensioenfonds Horeca & Catering
Pensioenfonds Horeca & Catering
Voor het team actuariaat, onderdeel van de unit Bestuur & Strategie, van Pensioenfonds Horeca & Catering zoeken wij een Actuarieel Analist. Onze unit vervult een schakelfunctie tussen de governance van...
Zoetermeer
06-02-2024
Senior Actuaris bij Arcturus
Arcturus
We zoeken voor Arcturus iemand die wil werken op verschillende projecten en daarvoor de verantwoordelijkheid draagt naar haar klanten, bijdraagt aan complexe vraagstukken, en in staat is om de uitkomsten...
Utrecht
28-01-2024
Senior Manager/Director Balance Sheet Management bij PwC
PwC
De Senior Manager/Director wordt verantwoordelijk voor het afstemmen met en opleveren van projecten aan klanten, en zal zowel zelf actief meedraaien in de projecten, als leidinggeven aan de projecten. 
Amsterdam
28-01-2024
Senior Business controller bij Klaverblad
Top vacature
Klaverblad
We zoeken voor Klaverblad een Senior Business Controller die de directie en het management adviseert over KPI’s, begrotingen en andere relevante ontwikkelingen binnen de verzekeraar. We verwachten van jou een...
Zoetermeer
28-01-2024
Actuaris Actuarial bij Achmea
Achmea
Als Actuaris Actuarial vervul je de tweedelijnsrol met betrekking tot de financiële en actuariële aspecten van de IFRS 9/17 rapportage, en andere (sturings-)rapportages waaronder de Solvency II, de ORSA en...
Zeist € 4.573 - € 6.368
26-12-2023
Risk Consultant bij TOP Advisory
TOP-Advisory
 Wij zoeken voor TOP-Advisory een enthousiaste en gedreven Risk Consultant. Ben jij een communicatieve en sociale quant en heb je een ondernemende instelling? Wil je samen met jouw collega’s meehelpen...
Amsterdam
14-12-2023
Senior Consultant
Finalyse
We zoeken voor Finalyse een Senior Consultant. In het Insurance Advisory team adviseer je onze klanten over zaken als Solvency II, Asset & Liability Management, IFRS9 & IFRS17, actuariële modellering,...
Amstelveen
10-12-2023