Vacatures in het Actuariaat

Laatste tickets Dag van de Actuaris

Bron: Actuaris.nl - 11 september 2023

Dag van de Actuaris 2023

Op veel terreinen bevinden we ons in een transitiefase. Met de nieuwe pensioenwet staan we aan de vooravond van de langverwachte Pensioentransitie. Terwijl we streven naar een CO2-neutraal 2050, worden we geconfronteerd met ingrijpende hervormingen binnen de landbouw en heeft de energietransitie impact op ons allemaal. 

Onze samenleving staat daarmee op meerdere manieren onder druk: de toekomst lijkt steeds onzekerder met alle ecologische, sociale en economische transities waar we in terecht komen. Daarnaast verandert digitalisering en de toegankelijkheid van Artificial Intelligence de manier waarop we werken. Wat betekenen al deze veranderingen voor de rol van de Actuaris? 

Laat je inspireren tijdens de Dag van de Actuaris 2023 op 12 oktober!

Programma & Tickets

Het programma is rond! Boeiende bijdragen van onder andere Barbara Baarsma, Jan-Huug Lobregt, Machiel Koper, Iris Nonneman en Derk Loorbach. Onderga je de transitie of geef je er sturing aan? Hoe vertaal je, in een sceptische pensioenmarkt, rationele/technische uitkomsten naar de grillige psychologie van deelnemers? Wat betekent actuariële modernisering voor de toekomstbestendigheid van de actuaris? Hoe kunnen we sturing geven aan de gewenste transitie en daar nu al met elkaar mee aan de slag gaan?

Sprekers die de geest prikkelen en voer bieden voor discussie. En de kans om de Actuaris van het jaar persoonlijk te feliciteren. Mis het niet, schrijf je nu in voor de laatste tickets!

Aanmelden >>>

 

STEM op de Actuaris van het jaar 2023

Op de Dag van de Actuaris wordt ook de Actuaris van het Jaar 2023 bekend gemaakt (en het Actuarieel talent van het jaar). De genommineerden zijn Henk Bets, Max Kaspers en Gijs Kloek. Breng nu je stem uit op een van hen!

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.