Vacatures in het Actuariaat

Interviews met actuarieel specialisten over ontwikkelingen in de sector en binnen organisaties

 • logo Financial Assets Actuarial Executive Search
  Chantal de Veen

  Doe waar je hart blij van wordt

  Chantal de Veen - Actuaris en bezig met de voorbereiding van retreat centre La Somme

  “Vind de plekken waar je je goed voelt en doe de dingen waar je goed in bent, waar je blij van wordt. Laat verwachtingen niet van buiten komen, maar vanuit jezelf en volg dat pad. Wees daar standvastig in en durf te kiezen. Gaat het niet goed, pas je aan en verander van aanpak en  koers. Sta voor jezelf, wees assertief en trek je mond open als het nodig is. Realiseer de dingen die je nastreeft met eigen natuurlijke kracht, niet geforceerd."

  Lees verder ]
 • logo Pensioennavigator
  Edwin Sier

  Beproefd platform onontbeerlijk voor adviseurs en aanbieders

  Edwin Sier - Lead Actuaris bij Pensioennavigator

  Er is en er wordt veel gesproken en geschreven over de Wet Toekomst Pensioenen. Naast vraagstukken als tijdigheid, evenwichtigheid, (data)kwaliteit en kosten wordt er uitgegaan van een communicatieplan en een transitieplan. Dit is een niet te onderschatten uitdaging voor alle partijen. Om de aanbieders van pensioenproducten, de sociale partners en uiteindelijk de eindklanten die zij dienen (werkgevers en hun werknemers) te faciliteren is een beproefd platform onontbeerlijk.

  Lees verder ]
 • logo NN
  Els Wolters

  “Een attractief in-house expertisecentrum voor actuarissen”

  Els Wolters - Managing Expert NN Actuarissen bij NN Group

  Een deel van onze kracht ligt er in dat we ook na afloop van een opdracht benaderbaar blijven, open staan voor vragen en meedenken over het vervolg. We zijn en blijven tenslotte onderdeel van NN. Maar een kracht is ook het plezier in het werk: waar mogelijk stemmen we de opdracht zoveel mogelijk af op de expertise, competenties en wensen van onze Consulting Actuaris.

  Lees verder ]
 • Hamadi Zaghdoudi

  Hamadi Zaghdoudi: Het hart op de tong

  Hamadi Zaghdoudi - Head of Retirement Benelux at Willis Towers Watson

  Het toekomstbestendig maken van het pensioenstelsel belangrijk is, maar het is niet vanzelfsprekend dat het nieuwe stelsel beter is dan het oude. Te weinig aandacht voor de deelnemers, teveel voor de strategische aspecten. Ik ben erg voor ‘samen’ en ‘solidariteit’ en niet zo voor individualisering.

  Lees verder ]
 • logo Financial Assets Actuarial Executive Search
  Simon van Vuure

  Weet waar je vandaan komt.

  Simon van Vuure - Actuaris, maar (nog) niet in ruste

  Simon is wars van mensen die zonder kennis van zaken en ongefundeerd maar wat roepen, zonder te weten waar ze het over hebben…Besef dat je als actuaris in een unieke en cruciale positie zit. Je kunt grote toegevoegde waarde leveren bij verzekeraars en pensioenfondsen. Bereid je altijd degelijk voor, kom goed beslagen ten ijs. Pak die rol!

  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Vincent van Bergen

  Niet de modellen maar de adviezen zijn ons product.

  Vincent van Bergen - Senior Manager Financial Risk Management bij Achmea

  In mijn ogen creëren we hier een omgeving voor de Risk Manager van de toekomst. Een professional die het hele spectrum van risicomanagement overziet en weet hoe de geformuleerde doelen zijn te realiseren. Dat vraagt om een digitale mindset en een visie op risico’s. Je overtuigt model validation, internal audit en de toezichthouder van de kwaliteit van het model, adviseert het management in de strategische keuzes die ze moeten maken en bent in staat het werk van de 1e lijn te reviewen.

  Lees verder ]
 • logo CZ
  Bas van Hoorn

  ‘We willen dat zorg voor iedereen betaalbaar blijft’

  Bas van Hoorn - Directeur governance, risk & compliance

  Bas van Hoorn startte twee jaar geleden midden in de coronacrisis als directeur governance, risk & compliance bij CZ. In dit interview met Jan-Huug Lobregt spreekt hij onder meer over de lessen die hij leerde uit de pandemie en hoe je als zorgverzekeraar omgaat met duurzaamheid. Ook laat Van Hoorn zich kritisch uit over het risicovereveningssysteem.

  Lees verder ]
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.