Vacatures in het Actuariaat

Partners Dag van de Actuaris

RGA

RGA is een van de grootste herverzekeraars van de wereld, op het gebied van levensverzekeringen, met bijna $2.9 biljoen aan bestaande levensverzekeringenrisico’s in portefeuille per december 2012. RGA is hiermee marktleider in facultatieve underwriting, met meer dan 300.000 aanvragen voor levensverzekeringen per jaar.

Het hoofdkantoor van RGA is gevestigd in St. Louis in de Verenigde Staten. RGA International Reinsurance Company Limited, Netherlands Office is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.


NN

NN Actuarissen is een enthousiast team van actuarieel specialisten. Zij vormen een flexibele schil van actuarissen en bieden tijdelijke capaciteit op actuariële en financiële dossiers. Op dit moment ondersteunen zij NN Leven & Pensioen, NN Schade & Inkomen en NN België op diverse vraagstukken. Voorbeelden daarvan zijn support bij een Asset Liability Management studie, de Pricing Strategie, Reporting Solvency II en het vaststellen van de solvabiliteit. Het inzetten van NN Actuarissen zorgt ervoor dat expertise 'in house' blijft en biedt de actuarissen de mogelijkheid om in korte tijd meerdere aspecten van het bedrijf te zien zonder van baan te hoeven veranderen. Het is een nieuw en uniek concept binnen NN!

Het team bestaat uit professionals die zich in de praktijk bewezen hebben en talentvolle junior consultants. Samenwerken, ondernemerschap, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het team. NN Actuarissen bestaat pas 2 jaar, en in die tijd is het team gegroeid van 3 naar 17 actuarissen. De verwachting is dat het team verder groeit, de vraag naar actuarieel talent blijft immers en NN Actuarissen biedt de mogelijkheid om diverse interessante actuariële opdrachten binnen NN op te pakken.


Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid?

Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.


PwC

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory.

Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij. Dat is onze purpose en de toetssteen voor alles wat we doen of willen gaan doen.


Actuaris.nl

Actuaris.nl is onderdeel van CareerGuide in Finance, 25 vacaturebanken voor vakspecialisten! Inhoud en volledigheid zijn de twee sleutels voor een relevante vacaturebank. Wij garanderen een vrijwel volledig overzicht van de mogelijkheden in de markt en bieden relevant nieuws, rapporten, opinie verhalen en video’s.

Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.