Vacatures in het Actuariaat

De Dag van de Actuaris 2020 nu als online event

Geplaatst op 30 september 2020

De nieuw aangekondigde maatregelen rondom COVID-19 hebben ons moeten doen besluiten het evenement de Dag van de Actuaris 2020 niet langer fysiek te organiseren. We gaan het programma nu volledig online brengen.

De zaal was uitverkocht, maar nu we online gaan kun je er nog bij zijn!

Inmiddels is ook bekend geworden dat Lemonade CEO en founder Daniël Schreiber online incheckt! Actuaris van het jaar 2019 Richard Plat neemt ons mee langs de (on)mogelijkheden van AI en Jan-Huug Lobregt geeft zijn visie op de rol van de Actuaris in de strategische agenda van verzekeraars. Mis het niet!

How can Artificial Intelligence vanquish bias?

Met enige trots kunnen we melden dat Daniel Schreiber oprichter en CEO van Lemonade een presentatie zal verzorgen over het gebruik van Artificial Intelligence bij de pricing van producten.

'Algorithms we may never understand can be trusted to price insurance in a way that is far more precise and far more fair. A "uniform loss ratio" test can eliminate bias in underwriting and open the way for truly individualized, AI-driven assessments of risk.'

Gaat ons vakgebied op de schop?

Richard Plat, Actuaris van het jaar 2020, gaat in zijn keynote speech in op het gebruik van nieuwe technieken zoals Artificial Intelligence en Data Science binnen het actuariële vakgebied.

‘Het klinkt allemaal geweldig, uitdagend en spannend, maar zijn we er in de praktijk als Actuarissen ook echt mee geholpen?’ Hij doet een verkenning langs de (on)mogelijkheden en komt met een aantal boeiende voorbeelden.

Welke rol spelen Actuarissen in de strategische agenda van verzekeraars?

Jan-Huug Lobregt, partner PwC, sluit de dag af. Hij gaat in op de vraag welke onderwerpen de strategische agenda van verzekeraars bepalen en wat daarin de rol van de Actuaris kan zijn.

‘De verzekeringsmarkt staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Volgens velen is het huidige business model aan het einde van haar levenscyclus. Maar wat dan? En welke invloed heeft de COVID-crisis op deze ontwikkelingen?’

Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956