Vacatures in het Actuariaat

Dansen op de vulkaan - Programma Dag van de Actuaris 2022

Geplaatst op 07 september 2022

Dag van de Actuaris 2022 - 6 oktober

Groei is de heersende economische doctrine, maar brengt het ons ook duurzame welvaart, nu en in de toekomst?
We zijn zwaarder dan vroeger, bewegen minder en lijden steeds vaker aan welvaartsziekten, toch blijft de levensverwachting toenemen.
We zoeken steeds verder de grenzen op en blijven het lastig vinden om over onze eigen horizon heen te kijken. Neem de opwarming van de aarde, dagelijks ervaren we de consequenties, maar of we werkelijk doordrongen zijn van de urgentie blijft de vraag. We rekken de grenzen op zowel medisch, financieel als in omgang met de natuur. Wie of wat houdt ons tegen?

Als samenleving dansen we op de vulkaan, opwindend, maar niet zonder gevaar. Hoe houden we risico’s beheersbaar en geven we sturing aan het keuzeproces. Daarin ligt een uitdagende rol voor de Actuaris. De dilemma’s die op ons afkomen hebben gevolgen voor de verzekerbaarheid van bezit en gezondheid, de financiering van onze oude dag en de solidariteit tussen generaties. Hoe sta jij daarin?

Laat je inspireren tijdens de Dag van de Actuaris op 6 oktober 2022.

Programma & Tickets

Het programma is rond! Boeiende bijdragen van onder andere Katrien Antonio, Agnes Joseph, Peter Joosten en Pim Poppe. Is er sprake van een kantelpunt ? Welk trends hebben een blijvend effect op onze manier van leven, werken, communiceren en consumeren? Hoe gaat technologie als wearables, geïmplanteerde chips en biohacking de mens steeds meer verbeteren? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het terrein van Actuarial Data Science? Wat als je afstapt van voorgeschreven economische scenario’s bij het opzetten van nieuwe premieregelingen?

Actuaris van het jaar 2022

Op de Dag van de Actuaris wordt ook de Actuaris van het Jaar 2022 bekend gemaakt (en het Actuarieel talent van het jaar). De mogelijkheid tot nomineren is inmiddels gesloten en de jury buigt zich over de inzendingen. 

Sprekers die de geest prikkelen en voer bieden voor discussie. En de kans om de Actuaris van het jaar persoonlijk te feliciteren. Mis het niet, schrijf je nu in en ontvang

Aanmelden >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.