Wie is voor jou Actuaris van het Jaar 2024?

Wie is voor jou Actuaris van het Jaar 2024?

Op 3 oktober 2024 (save the date!) vindt weer de jaarlijkse Dag van de Actuaris plaats! Tijdens deze dag wordt traditiegetrouw de prijs voor Actuaris van het jaar uitgereikt.  Voor de jaarlijkse toekenning van de Actuaris van het Jaar Prijs komen die Actuarissen in aanmerking die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie hebben geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

De nominatie periode voor Actuaris van het Jaar 2024 is nu geopend, en loopt tot 15 juni 2024. Vorig jaar kwamen Gijs Kloek als winnaar uit de bus. Wie zou je dit jaar willen nomineren? Welke Actuaris zie je als voorbeeld?  Wie heeft er wat jou betreft een bijzondere bijdrage geleverd met maatschappelijke relevantie? Welke vakgenoot vult de rol van Actuaris op een inspirerende manier in?

De jury beoordeelt de voordrachten op de volgende terreinen:

  • Bijdrage aan het actuariële vakgebied;
  • Maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid;
  • Voorbeeldfunctie/ hoe wordt de rol van actuaris ingevuld;
  • Visie op het vak.

Wil je iemand voordragen?

Je kunt een Actuaris voordragen voor de Actuaris van het Jaar Prijs 2024 door een een mailtje te sturen naar contact@actuaris.nl met vermelding van de naam van je kandidaat en bij voorkeur een korte toelichting.

Ook voor het Actuarieel Talent gaan we op zoek naar voordrachten. Ben of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons weten! >> https://www.careerguide.nl/artikel/wie-is-jouw-actuarieel-talent-van-het-jaar-2024