Nomineer de Actuaris en het Actuarieel Talent van het Jaar 2024

Nomineer de Actuaris en het Actuarieel Talent van het Jaar 2024

Wie moet er volgens jou de Actuaris en het Actuarieel Talent van het Jaar 2024 worden? Je kunt tot 15 juni kandidaten voordragen.

Op 3 oktober 2024 (save the date!) vindt weer de jaarlijkse Dag van de Actuaris plaats! Tijdens deze dag wordt traditiegetrouw de prijs voor Actuaris en het Actuarieel Talent van het jaar uitgereikt.  Voor de jaarlijkse toekenning van de titels komen die Actuarissen in aanmerking die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie hebben geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

De nominatie periode loopt nog tot 15 juni 2024. Vorig jaar kwamen Gijs Kloek en Inge Lodder als winnaar uit de bus. Wie zou je dit jaar willen nomineren? Welke Actuaris zie je als voorbeeld?  Wie heeft er wat jou betreft een bijzondere bijdrage geleverd met maatschappelijke relevantie? Welke vakgenoot vult de rol van Actuaris op een inspirerende manier in?

Wil je iemand voordragen?

Je kunt een Actuaris of Actuarieel Talent voordragen door een een mailtje te sturen naar contact@actuaris.nl met vermelding van de naam van je kandidaat en bij voorkeur een korte toelichting.